Välkommen till 100-listans årsevent 19/1

Välkommen till 100-listans årsevent – en kväll fylld av inspiration och mingel! Vi är väldigt glada över att kunna presentera Helena Nordström som kvällens inspirationstalare. Helena har en gedigen erfarenhet av styrelsearbete och kommer att dela med sig av tips och råd till den som redan arbetar med eller vill arbeta mer med styrelsefrågor.

Helena Nordströms erfarenhet gällande styrelsearbete är minst sagt imponerande! Styrelsefrågor har hon i blodet sedan uppväxten i stallet där hon och vännerna bedrev styrelsearbete i ungdomssektionen. Idag är Helena styrelsecertifierad genom StyrelseAkademien och har gått deras ordförandeutbildning. Hon är styrelseordförande i SaaS-bolaget Gaia i Norrköping, där hon varit verksam i styrelsen i 7 år och är dessutom styrelseledamot i Malmstens stiftelse. Hon har tidigare varit styrelseledamot i rekryteringsbolaget Skill och i Filmbyn Småland.

Till vardags är Helena VD och en av ägarna av Placebrander med verksamhet över hela Norden. Nyligen har Placebrander rekryterat en extern styrelse som stöd i sin tillväxtresa.

När?
Kl. 18-20, 19/1 – 2023

Var?
Handelskammaren Jönköpings län,
Barnarpsgatan 11, Jönköping.

Anmälan
Detta event riktar sig till dig som är partner eller är med på Handelskammaren Jönköpings läns 100-lista.
Saknar du inbjudan? Hör av dig till Clara Ericsson, kommunikatör och eventkoordinator.

>> Här kan du se kvällens agenda!

Helena Nordström. Foto: privat.

 

Kontakt & frågor
Clara Ericsson
, Kommunikatör & Eventkoordinator
Handelskammaren Jönköpings län
clara.ericsson@handelskammarenjonkoping.se