EVENT: Så profilerar du dig för styrelseuppdrag

I samarbete med Skill Executive bjuder vi in 100-listans kandidater till ett spännande event. Söker du dina första styrelseuppdrag eller har du uppdrag men vill göra dig attraktiv för fler? Under en inspirerande eftermiddag får du kunskapen och knepen som profilerar dig för styrelseuppdrag och stärker ditt styrelse-CV.

Styrelsen styr företaget, och hjälper ägarna och företagsledarna med rätt beslut för att uppnå målen och visionen. När en professionell extern styrelse tillsätts tittar valberedning och ägare på varje enskild styrelseledamots kompetens och personliga profil. Som styrelseledamot gäller det att vässa ditt personliga varumärke och tydliggöra din kompetens samt vad du kan bidra med in i styrelsearbetet när du söker uppdrag.

Datum: 5 september
Tid: 16:00-18:00
Plats: Handelskammaren Jönköpings län

>> Till anmälan

 


Program

Rätt kompetensprofil grunden för styrelseuppdrag – så gör du dig attraktiv för bolagsstyrelser

Johanna Palmér, styrelseproffs

Styrelseproffset Johanna Palmér berättar om sin karriär, vägval och erfarenheter. Om hur du får styrelseuppdragen du drömmer om och varför vi tillsammans måste kämpa för jämställda bolagsstyrelser.

Johanna Palmér

Så skapar du en professionell LinkedIn-profil

Sofia Ahlqvist, marknadschef Skill

Att ha en professionell LinkedInprofil är en självklarhet när du söker jobb, men minst lika viktigt när du söker styrelseuppdrag. Men hur skapar du den där profilen? Under en rapp halvtimme får du praktiska tips som du direkt kan börja använda.

Sofia Ahlqvist

Få individuell coaching av Skill Executives seniora rekryteringskonsulter

Att ha en uppdaterad, snygg bild är en av grunderna i din LinkedIn-profil. Vi har en proffsfotograf på plats. Ta ett foto och få den direkt i din inkorg. Först till kvarn – 15 stycken har möjlighet att få en bild.

Du har också möjlighet med ett one-to-one-möte med en senior rekryteringskonsult. Ett unikt tillfälle att få individuell coaching av Skill Executives seniora rekryteringskonsulter om hur du blir attraktiv som styrelseledamot. Platserna är begränsade – max 8 stycken.

Frågor & kontakt

Victor Wakerius, 
073-819 74 78
Kontakta mig!